na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kombi prevoz Beč

Kombi prevoz Beograd-Beč je jedna od najčešćih usluga koju pružamo našim klijentima u okviru usluga prevoza putnika. Kombi prevoza Flamingo, kao i za sve druge destinacije, nudi brz, udoban i bezbedan kombi prevoz putnika do Beča. Prevoz do Beča se radi od vrata do vrata bez presedanja, traženja taksija ili dogovaranja sa rođacima i prijateljima o sačekivanju na određenim mestima.

Rezervišite svoje mesto za kombi prevoz Breograd-Beč i možete na osnovu dogovora očekivati naš dolazak ispred vaše kuće ili zgrade u dogovoreno vreme. Nakon prikupljanja putnika i pakovanja prtljaga započinjane putovanje i više ne motrate brinuti o bilo čemu. Naš kombi prevoz će vas dovesti na tačnu adresu u Beču ili Beogradu i ukoliko postoji potreba pomoći ćemo sa istovarom prtljaga.

POLASCI KOMBI PREVOZA BEOGRAD-BEČ-BEOGRAD

Kombi prevoz Beograd-Beč se rezerviše unapred, a polasci su u jutarnjim ili večernjim časovima i dogovaraju se prema mogućnostima i broju putnika.

PREVOZ POŠILJKI DO BEČA

U sklopu kombi prevoza do Beča nudimo i prevoz sitnih pošiljki, a cena prevoza pošiljki zavisi od vrste i veličine. Za kombi prevoz pošiljki do Beča je potrebno da nas kontaktirate i ugovorite mesto preuzimanja i predaje. Pošiljke do Beča se prevoze u istim terminima kao i putnici.

Kombi prevoz Beograd-Beč i Beč-Beograd

Pored kombi prevoza Beograd-Beč, Kombi prevoz Flamingo može za organizovane grupe omogućiti i kombi prevoz do bilo kog drugog grada u Austriji. U slučaju da želite da putujete do nekog grada koji se nalazi na ruti do Beča, kontaktirajte nas i saznajte više o mogućnostima prevoza.

Ukoliko želite da rezervišete kombi prevoz do Beča, možete nas kontaktirati pomoću podataka na stranici Kontakt za prevoz do Beča u Austriji.