na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kombi prevoz Beograd - Split

Kombi prevoz Beograd - Split kao i povratnu turu Split - Beograd agencija Flamingo pruža uslugu koja se pamti. Anegdote putovanja između Beograda i Splita su česte među našim putnicima.

Udobna sedišta, srećni putnici koji dele utiske o Splitu pri povratku u Beograd, sve to čini naše noćne polaske posebnim doživljajem i uspomenama koje se dugo pamte.

Putovanje noću je posebna čarolija. Ima svoje velike prednosti kao što su:

- putovanje po hladovini mnogo je prijatnije
- možete da odspavate i da se probudite u Splitu
- Prvi dan na moru maksimalna iskorišćenost, dolazak u ranim jutarnjim časovima; 

Prednosti Kombi Prevoza sa Flamingom

Odabir Kombi prevoza Flamingo za Vaše putovanje na relaciji Beograd - Split - Beograd, osigurava Vam brojne prednosti u odnosu na ostale vidove transporta. Naša usluga je pažljivo dizajnirana da odgovori specifičnim potrebama putnika, nudeći maksimalan komfor i pouzdanost. Organizujemo polaske ponedeljkom, sredom i subotom u 23h.

Neprekidna posvećenost zadovoljstvu putnika čini agenciju Flamingo prvim izborom za sve koji traže pouzdan i efikasan kombi prevoz između Beograda i Splita i povratno.

Udobnost i Sigurnost Putovanja

Usluge agencije "Kombi prevoz Flamingo" odražavaju najviše standarde kada je udobnost putnika u pitanju. Prostrani kombiji i savremeno osmišljena sedišta garantuju opuštanje tokom putovanja od Beograda do Splita.

Naš prioritet je bezbednost svih putnika, te redovno servisiramo i održavamo vozila, uvodeći najnovije sigurnosne protokole.

Fleksibilan Raspored Polazaka

Kombi prevoz Flamingo pruža pouzdane 3 puta nedeljno polaske na relaciju Beograd Split:

  1. Odlasci iz Beograda za Split ponedeljkom, sredom i subotom u 23h i povratak utorak, četvrtak i nedelja, što omogućava precizno planiranje putovanja.
  2. Konkretno vreme polaska: Jasan i tačan raspored omogućava putnicima da se unapred pripreme za put bez nepotrebnih odlaganja.
  3. Noćna vožnja: Putovanje noću nudi mogućnost da dan koji prethodi putovanju iskoristite maksimalno, a da već sledećeg jutra budete na željenoj destinaciji.

Ovakav red vožnje omogućava optimalnu iskorišćenost vremena, kako za poslovne, tako i za privatne putnike.

Bez obzira na situaciju ili potrebu, Flamingo kombi prevoz je spreman da udovolji svim zahtevima svojih putnika, nudeći pouzdan prevoz od vrata do vrata uz visoki nivo komoditeta.

Kombi prevoz od vrata do vrata

Uživajte u udobnosti putovanja s agencijom Flamingo koja vas pokupi direktno ispred vaših vrata i odvede do željene destinacije. Usluga od vrata do vrata usrećuje sve naše klijente. Dok se udobno smestite u vaše sedište kombija, svaki kilometar puta postaje prilika za opuštanje i uživanje u pejzažima koji prolaze pored prozora.

Nema potrebe za brigu oko vožnje, parkiranja ili putne navigacije - prepustite sve detalje stručnom timu agencije Flamingo. Vaše putovanje počinje već sa prvim korakom ka vratima, dok kombi postaje portal ka nezaboravnom iskustvu.

Za siguran i udoban put između Beograda i Splita, izaberite kombi prevoz Flamingo. Rezervišite svoje mesto već danas i iskusite vrhunsku uslugu prevoza od vrata do vrata.

Rezervacija Karte za relaciju Beograd Split

Rezervacija vašeg mesta za kombi prevoz iz Beograda za Split i obrnuto danas je maksimalno pojednostavljena. Pouzdana usluga Kombi prevoza Flamingo omogućava lako i brzo bukiranje putem telefona 064 457 4549, što vam štedi vreme i energiju. Jasan raspored i noćni polasci u 23h garantuju efikasnost i komfor.

Kombi prevoz Beograd Split

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i pomoć pri rezervaciji pozivom našeg call centra koji rado i profesionalno odgovara na sve upite putnika. Neka vaše putovanje počne bezbrižno sa Kombi prevozom Flamingo.

Cena Karte Beograd Split i šta je sve uključeno

Cena karte kombi prevoza Flamingo pokriva direktni transfer između Beograda i Splita bez skrivenih troškova. Udobna sedišta i klimatizacija su standardni.

Usluge kao što su Wi-Fi i priključci za punjenje su uključeni u cenu. Profesionalni vozači obezbeđuju sigurnu i prijatnu vožnju.

Putnici imaju pravo na unošenje jednog komada ručnog prtljaga i jednog kofera u prostor za prtljag, bez dodatnih naplata. Odmori tokom puta su redovni i planirani za maksimalnu udobnost putnika.

Karte za kombi prevoz Flamingo osiguravaju mesto u vozilu bez potrebe za dodatnom potvrdom. Informacije o tačnom mestu polaska, planiranim pauzama i procenjenom vremenu dolaska su dostupne putnicima pre puta. Uz to, pruža se asistencija agenata call centra za bilo koju vrstu pomoći i upita tokom trajanja putovanja.

Relacija Beograd Split cena karte je 90 eur

Putovanje od Beograda do Splita

Put do prelepog Splita kreće iz srca Beograda, a Kombi prevoz Flamingo, garantujući komfor i sigurnost tokom putovanja. Opremljeni najsavremenijom opremom, naši kombiji su idealno mesto za vašu noćnu vožnju, omogućavajući vam da odmorite dok prelazimo kilometre do jadranske obale. Posvećeni detaljima, naši vozači pažljivo navigiraju rutom kako bi osigurali vašu brigu manje i ugodniji dolazak na destinaciju.

Pripremite se na iskustvo koje počinje u Beogradu, a kulminira dolaskom u grad Split, gde se spajaju istorijsko nasleđe i mediteranski šarm. Usluga kombi prevoza Flamingo znači da putujete bez neprijatnih iznenađenja ili nepredviđenih zastoja, pružajući besprekornu uslugu od polazišta do krajnjeg odredišta.

Ruta i Trajanje Puta

Kombi prevoz Flamingo nudi direktnu liniju Beograd - Split, sa početkom putovanja u kasne sate. Polasci su tačno u 23h, omogućavajući putnicima da noć provedu u udobnoj vožnji i osvanu na jadranskoj obali.

Prelazak granice i vožnja kroz Hrvatsku odvijaju se tokom noći. Minimalno zadržavanje na granici omogućava brže putovanje.

Put od Beograda do Splita traje oko 8 sati, što uključuje i nekoliko kratkih pauza za odmor i osveženje. Naši kombiji su opremljeni za prijatnu vožnju, a iskusni vozači garantuju sigurnost i udobnost tokom puta.

Vožnju karakteriše prijatan ritam sa akcentom na bezbednost i udobnost putnika. Putnici mogu očekivati dolazak u Split rano ujutro, osveženi i spremni da istraže ovaj predivni mediteranski grad. Naša usluga je pažljivo prilagođena zahtevima putnika, sa ciljem da putovanje bude prijatno iskustvo, bez nepotrebnih komplikacija.

Stajališta i Pauze

Tokom putovanja linijom Beograd - Split, Kombi prevoz Flamingo planira strategijski raspoređene pauze na dva do tri stajališta kako bi se osvežio vozač i putnici protegli noge. Ove pauze osiguravaju komfor i sigurnost putnika, a nude i priliku za osveženje.

Maksimalno iskorišćavanje stajališta utiče na ukupno trajanje putovanja i doprinosi kvalitetu usluge koju Flamingo pruža.

Povratak iz Splita za Beograd

Nakon boravka u Splitu, gradu prepunom istorijskog nasleđa i mediteranskog šarma, Kombi prevoz Flamingo nudi pouzdan i udoban povratak za Beograd utorkom, četvrtkom i nedeljom oko 12-13h. S obzirom da svi putnici moraju da napuste smeštaj do 12h tako smo i organizovali da povratak bude u tom periodu.

Udobnost je naš imperativ, pa tako i za putovanje na relaciji Split - Beograd stavljamo akcenat na bezbednost i komfor. Takođe, planirane pauze na putu omogućavaju odmor i osveženje, kako putnicima, tako i vozaču, čime se doprinosi maksimalnoj bezbednosti i efikasnosti putovanja.

Kako Planirati Povratak

Planiranje povratka iz Splita za Beograd s Flamingo kombi prevozom je jednostavno i praktično.

  • Izaberite željeni datum povratka unapred
  • Rezervišite svoje mesto na vreme kako biste osigurali udobnost
  • Proverite listu stvari koje ne smete zaboraviti pre polaska
  • Obratite pažnju na vremensku prognozu i prilagodite svoj prtljag
  • Upamtite tačno vreme polaska kombija, kao i lokaciju za sakupljanje putnika

Sa polascima utorkom, četvrtkom i nedeljom u 12h ili 13h.

S obzirom na važnost pravovremenog planiranja, Kombi prevoz Flamingo se trudi da pruži fleksibilnost i pouzdanost u organizaciji vašeg putovanja.

Naše ostale polaske za Hrvatsku možete pogledati KLIKNI OVDE.