na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kombi prevoz Beograd - Umag

Tražite pouzdan i udoban kombi prevoz Beograd Umag? Flamingo vam nudi visokokvalitetan kombi prevoz po pristupačnim cenama. Naša usluga kombi prevoza osmišljena je da vam pruži maksimalnu udobnost i sigurnost tokom vašeg putovanja.

Polasci i Povratci

Naši polasci iz Beograda za Umag su organizovani svakog dana u 23h, a povratak iz Umaga je svakog dana u 12h. Ovaj raspored je kreiran kako bi vam omogućio fleksibilnost i prilagođavanje vašim potrebama. Sa Flamingom, možete biti sigurni da ćete stići na vreme i bez stresa.

Cena Karte do Umaga

  • Jednosmerna Karta: 80 EUR
  • Povratna Karta: 150 EUR

Kombi prevoz Beograd-Umag - Kombi prevoz Flamingo

Kombi prevoz Beograd-Umag je isto relacija za koju uvek ima rezervisanih mesta.

Nudimo konkurentne cene koje su pristupačne za sve putnike. Bez obzira da li vam je potrebna jednosmerna ili povratna karta, Flamingo Travel vam pruža najbolji odnos cene i kvaliteta.

Zašto Izabrati Flamingo Travel?

  1. Udobnost: Naši moderni kombiji su opremljeni udobnim sedištima, klimatizacijom i besplatnim Wi-Fi-jem, kako bi vaše putovanje bilo što prijatnije.
  2. Sigurnost: Svi naši vozači su iskusni profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u prevozu putnika, čime garantujemo vašu sigurnost tokom putovanja.
  3. Pouzdanost: Tačnost polazaka i dolazaka je naš prioritet. Sa Flamingo Travelom, možete biti sigurni da ćete stići na vreme.
  4. Fleksibilnost: Naš raspored polazaka i povrataka je osmišljen da odgovara vašim potrebama, bilo da putujete zbog posla ili odmora.

Kako Rezervisati?

Rezervacija kod nas je jednostavna i brza. Možete nas kontaktirati putem telefona 064/457-4549 ili posetiti našu kontakt stranicu kako biste rezervisali svoje mesto. Naš ljubazni tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da obavite rezervaciju bez stresa.

Kontaktirajte nas danas i osigurajte svoje mesto za udobno putovanje iz Beograda do Umaga sa Flamingo agencijom!

Kombi prevoz Beograd-Umag - Kombi prevoz Flamingo

Naša vozila za kombi prevoz su u odličnom stanju, a udobnost je na najvišem nivou. Vozači su iskusni i put do bilo kog grada u Hrvatskoj poznaju u potpunosti.

Šta Posetiti u Umagu

Umag, prekrasan grad na zapadnoj obali Istre, nudi mnoštvo zanimljivih lokacija i aktivnosti koje će zadovoljiti sve vrste posetilaca. Bilo da ste ljubitelj istorije, prirode ili želite da uživate u vrhunskim gastronomskim iskustvima, Umag ima nešto za svakoga.

1. Stari Grad Umag

Šetnja kroz stari grad Umaga pruža autentičan doživljaj istorije i kulture ovog područja. Uske uličice, stari trgovi i šarmantne kuće pričaju priču o bogatoj prošlosti grada. Posetite Crkvu Svetog Roka i Crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marije i Svetog Pelegrina, koje su značajni istorijski spomenici.

2. Gradske Zidine i Mletačka Kuća

Ostaci gradskih zidina iz perioda Mletačke Republike pružaju pogled u prošlost kada je Umag bio važna tačka za trgovinu i obranu. Mletačka kuća, smeštena u starom gradu, jedan je od najstarijih sačuvanih objekata u Umagu, a danas služi kao muzej.

3. Plaže i Prirodne Lepote

Umag je poznat po svojim prelepim plažama koje se prostiru duž obale. Plaža Laguna Stella Maris i plaža Katoro nude kristalno čisto more i brojne aktivnosti na vodi. Ako volite prirodu, posetite Park prirode Sečovlje, koji se nalazi u blizini Umaga i nudi jedinstvenu priliku za posmatranje ptica i šetnje kroz netaknutu prirodu.

4. ATP Teniski Turnir

Svake godine, Umag je domaćin poznatog ATP teniskog turnira koji privlači najbolje svetske tenisere. Ovaj događaj je sjajna prilika da uživate u vrhunskom sportu i zabavnim sadržajima koje turnir nudi.

5. Vinarije i Gastronomija

Istra je poznata po vrhunskim vinima, a Umag nije izuzetak. Posetite lokalne vinarije i uživajte u degustaciji autohtonih sorti vina poput Malvazije i Terana. Pored vina, Umag nudi bogatu gastronomsku ponudu koja uključuje sveže morske plodove, domaće maslinovo ulje i tartufe.

6. Marina Umag

Marina Umag je idealno mesto za ljubitelje nautike. Moderna marina pruža sve potrebne usluge za brodove i jahte, a ujedno je i polazište za istraživanje obližnjih ostrva i skrivenih uvala.

Posetom Umagu otkrićete bogatstvo istorije, prirodne lepote i kulinarskih užitaka. Bez obzira na vaše interese, ovaj šarmantni grad će vas oduševiti i pružiti vam nezaboravno iskustvo.

Kombi prevoz Srbija-Hrvatska

Kombi prevoz FLAMINGO organizuje kombi prevoz putnika na relaciji Srbija-Hrvatska i Hrvatska Srbija kao:

Pored kombi prevoza do pomenutih gradova u Hrvatskoj, Kombi prevoz Flamingo može za organizovane grupe omogućiti i kombi prevoz do bilo kog drugog grada. Do sada smo organizovali kombi prevoz u Hrvatsku za veliki broj organizovanih grupa, a vozili smo putnike na konferencije, na odmor, na koncerte i ostala dešavanja.

Ukoliko želite da rezervišete kombi prevoz do Hrvatske, možete nas kontaktirati pomoću podataka na stranici Kontakt za prevoz do Hrvatske.