na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kombi prevoz Kopar

Kombi prevoz putnika Beograd-Kopar

Kombi prevoz Beograd-Kopar se odvija po principu "od vrata do vrata". Kombi prevoza putnika Srbija-Slovenija se organizuje po potrebi i na zahtev putnika. Kombi prevoz do Kopra se vrši kao vanlinijski, a putovanje je brzo, bezbedno i udobno. Putnike preuzimamo na adresi koju naglase pri rezervaciji putovanja, a ostavljamo ih takođe na željenoj adresi u Kopru.

Kombi prevoz do Kopra, kao i kombi prevoz do bilo kog grada u Sloveniji se organizuje u skladu sa zahtevima putnika, kao i stanjem na putevima. Rute kojima se kombi prevoz Beograd-Kopar obavlja nisu strogo definisane, pa putovanje može biti i kraće ukoliko se izbegnu čekanja na određenim graničnim prelazima.

Ono što je za naše putnike najvažnije je da brzo, bezbedno i udobno stignu do željene destinacije u Sloveniji. Mi smo uvek tu za svaki dogovor, a ako postoji potreba i mogućnost, svakome maksimalno izlazimo u susret.

Kombi prevoz Beograd-Kopar - Kombi prevoz Flamingo

Kombi prevoz Srbija-Slovenija

Povoljna cena kombi prevoza iz Srbije do Slovenije je još jedan od razloga da nam ukažete poverenje i uverite se u udobnost i brzinu putovanja iz Srbije do gradova u Sloveniji.

Kombi prevoz Srbija-Slovenija vršimo kao:

Kombi prevoz Flamingo nudi posebne uslove za putnike pri rezervaciji povratne karte na bilo kojoj relaciji, a dodatne povoljnosti nudimo i za organizovane grupe putnika koje iz Beograda putuju u bilo koji grad u Sloveniji.

Pozovite nas i dogovorite najbolje i najpovoljnije uslove putovanja iz Srbije u Sloveniju. Možete nas kontaktirati pomoću podataka na stranici Kontakt za kombi prevoz u Sloveniju.