na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kombi prevoz Portorož

Kombi prevoz putnika Beograd-Portorož

Kombi prevoz Beograd-Portorož je takođe relacija u okviru kombi prevoza putnika Srbija-Slovenija i organizuje se na zahtev putnika. Kombi prevoz do Portoroža se takođe vrši kao vanlinijski, a putovanje je brzo, bezbedno i udobno. Putnike preuzimamo na adresi koju naglase pri rezervaciji putovanja, a ostavljamo ih takođe na željenoj adresi u Portorožu.

Kombi prevoz do Portoroža, kao i kombi prevoz do bilo kog grada u Sloveniji se organizuje u skladu sa zahtevima putnika, kao i stanjem na putevima. Rute kojima se kombi prevoz Beograd-Portorož obavlja nisu strogo definisane, pa putovanje može biti i kraće ukoliko se izbegnu čekanja na određenim graničnim prelazima.

Ono što je za naše putnike najvažnije je da brzo, bezbedno i udobno stignu do željene destinacije u Sloveniji. Mi smo uvek tu za svaki dogovor, a ako postoji potreba i mogućnost, svakome maksimalno izlazimo u susret.

Kombi prevoz Beograd-Portorož - Kombi prevoz Flamingo

Kombi prevoz Srbija-Slovenija

Povoljna cena kombi prevoza iz Srbije do Slovenije je još jedan od razloga da nam ukažete poverenje i uverite se u udobnost i brzinu putovanja iz Srbije do gradova u Sloveniji.

Kombi prevoz Srbija-Slovenija vršimo kao:

Kombi prevoz Flamingo nudi posebne uslove za putnike pri rezervaciji povratne karte na bilo kojoj relaciji, a dodatne povoljnosti nudimo i za organizovane grupe putnika koje iz Beograda putuju u bilo koji grad u Sloveniji.

Pozovite nas i dogovorite najbolje i najpovoljnije uslove putovanja iz Srbije u Sloveniju. Možete nas kontaktirati pomoću podataka na stranici Kontakt za kombi prevoz u Sloveniju.