na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kombi prevoz Sarajevo i Jahorina

Kombi prevoz Beograd-Sarajevo i Beograd-Jahorina

Kombi prevoz Beograd-Sarajevo i Beograd-Jahorina, kao još jedna usluga kombi prevoza putnika iz Srbije u BiH, dogovara se po potrebi i u skladu sa zahtevima putnika. Kombi prevoz do Sarajeva i Jahorine se obavlja kao vanlinijski, a prevoz se vrši "od vrata do vrata". Ovo znači da putnike primamo na adresi koju naglase pri rezervaciji putovanja, a putovanje završavaju na željenoj adresi u Sajarjevu ili Jahorini.

Kombi prevoz do Sarajeva i Jahorine, kao i kombi prevoz do bilo koje druge destinacije se organizuje u skladu sa zahtevima putnika, kao i stanjem na putevima. Rute kojima se kombi prevoz Beograd-Sarajevo i Beograd-Jahorina obavlja nisu strogo definisane, pa putovanje može biti i kraće ukoliko se izbegnu čekanja na određenim graničnim prelazima.

Za naše putnike najvažnije je da brzo, bezbedno i udobno stignu do željene adrese u Sarajevu i da im putovanje bude prijatno. Uvek smo tu za svaki dogovor, a uvek kada postoji mogućnost, svakom putniku maksimalno izlazimo u susret.

Kombi prevoz Beograd-Sarajevo i Jahorina

Cena kombi prevoza Srbija-BiH

Povoljna cena kombi prevoza iz Srbije do BiH je još jedan od razloga da koristite našu uslugu kombi prevoza do Sarajeva i Jahorine i uverite se u kvalitet i udobnost putovanja iz Srbije do gradova u BiH.

Kombi prevoz putnika Flamingo nudi posebne povoljnosti za rezervaciju povratne karte na relacijama Beograd-Sarajevo i Beograd-Jahorina, a  za organizovane grupe putnika koje iz Beograda putuju u Sarajevo ili do Jahorine možemo omogućiti i dodatne popuste.

Pozovite nas i dogovorite najbolje i najpovoljnije uslove kombi prevoza iz Srbije u Sarajevo ili na Jahorinu. Možete nas kontaktirati pomoću podataka na stranici Kontakt za kombi prevoz u Sarajevo.