na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kombi prevoz Slovenija

Kombi prevoz putnika Srbija-Slovenija

Zbog velikog interesovanja naših stalnih putnika, kao i novih klijenata uveli smo utorkom, petkom i nedeljom linije sa polaskom u 5:30h i povratkom istog dana, na relacijama: Beograd - Ljubljana, Beograd - Maribor, Beograd - Portorož, Beograd - Kopar.

Udoban ambijent naših vozila i ljubaznost naših vozača će Vaš put učiniti još lepšim nego što on zapravo jeste. Kombi prevoz na relaciji Srbija-Slovenija se vrši kao i kombi prevoz na relaciji Srbija-Hrvatska. Prevoz je vanlinijski, a usluga prevoza je od vrata do vrata. Nakon rezervacije mesta i dogovora o terminu putovanja, dolazimo po vas na adresu i nakon pristizanja na krajnju destinaciju vozimo vas do adrese do koje želite da stignete. Nema presedanja, čekanja autobusa ili traženja taksija. Naša usluga je profesionalna i kompletna.

Povoljna cena kombi prevoza iz Srbije do Slovenije je još jedan od razloga da nam ukažete poverenje i uverite se u udobnost i brzinu putovanja iz Srbije do gradova u Sloveniji.

Kombi prevoz Srbija-Slovenija vršimo kao:

  • Kombi prevoz Beograd-Ljubljana
  • Kombi prevoz Beograd-Maribor
  • Kombi prevoz Beograd-Ptuj
  • Kombi prevoz Beograd-Kopar
  • Kombi prevoz Beograd-Bled
  • Kombi prevoz Beograd-Portorož

Kombi prevoz Flamingo nudi posebne uslove za putnike pri rezervaciji povratne karte na bilo kojoj relaciji, a dodatne povoljnosti nudimo i za organizovane grupe putnika koje iz Beograda putuju u bilo koji grad u Sloveniji.

Pozovite nas i dogovorite najbolje i najpovoljnije uslove putovanja iz Srbije u Sloveniju. Možete nas kontaktirati pomoću podataka na stranici kontakt za kombi prevoz u Sloveniju.