na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kombi prevoz Trst

Kombi prevoz Beograd-Trst (Italija) u organizaciji Kombi prevoza Flamingo nudi brz, udoban i bezbedan kombi prevoz putnika u Italiju. Prevoz je vanlinijski, od vrata do vrata, tako da ne morate presedati, tražiti taksi ili dogovarati sa rođacima i prijateljima da vas čekaju na određenim mestima.

Rezervišite svoje mesto za kombi prevoz Breograd-Trst, a mi dolazimo na vašu adresu u dogovoreno vreme. Nakon prijema prtljaga i započinjanja putovanja, više nema brige. Vozimo vas na tačnu adresu u Trstu.

Kombi prevoz Beograd-Trst se dogovara unapred, a polasci se odvijaju prema mogućnostima i broju putnika. U sklopu kombi prevoza do Trsta nudimo i prevoz sitnih pošiljki, a cena prevoza zavisi od vrste i veličine. Za kombi prevoz pošiljki do Trsta je potrebno da nas kontaktirate i ugovorite mesto preuzimanja i predaje.

Kombi prevoz Beograd-Trst - Kombi prevoz u Italiju

Pored kombi prevoza Beograd-Trst, Kombi prevoz Flamingo može za organizovane grupe omogućiti i kombi prevoz do bilo kog drugog grada u koji se nalazi na ruti. U slučaju da želite da putujete do nekog grada koji se nalazi u Hrvatskoj, kontaktirajte nas i saznajte više o mogućnostima prevoza.

Ukoliko želite da rezervišete kombi prevoz do Trsta, možete nas kontaktirati pomoću podataka na stranici Kontakt za prevoz do Trsta u Italiji.