na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kombi prevoz Zadar i Split

Kombi prevoz putnika Beograd-Zadar

(polasci utorkom, četvrtkom i subotom uveče)

Kombi prevoz Beograd-Zadar predstavlja još jednu od usluga kombi prevoza putnika iz Srbije do Hrvatske. Sve veći broj ljudi koristi Flamingo kobi prevoz za udobno putovanje do Zadra i Splita, a mi se trudimo da svima omogućimo da u željenom terminu stignu do svoje željene destinacije. Prevoz putnika iz Beograda do Zadra je takođe vanlinijski, a vrši se kao i za ostale gradove na relaciji Srbija-Hrvatska, od vrata do vrata.

Kombi prevoz Split-Beograd

Korišćenjem kombi prevoza od vrata do vrata ne morate razmišlajti o presedanju, planirati dodatne načine prevoza do adrese, a dovoljno je da samo rezervišete svoje mesto za kombi prevoz Breograd-Zadar i sačekate naš dolazak na vašu adresu. Pomoći ćemo vam oko ubacivanja prtljaga i nakon toga možemo započeti putvanje do Hrvatske. Vozmo vas na tačnu adresu u gradu u koji idete, tako da ne morate brinuti o dočeku na nekom mestu sa koga treba da koristite neki drugi prevoz.

Vozila za kombi prevoz putnika koja koristi Flamingo prevoz su u odličnom stanju, a udobnost je na najvišem nivou. Voze vas iskusni vozači koji put do bilo kog grada u Hrvatskoj poznaju u potpunosti.

Kombi prevoz Beograd-Zadar

Kombi prevoz Srbija-Hrvatska

Kombi prevoz FLAMINGO, pored prevoza putnika do Zadra i Splita, organizuje i kombi prevoz putnika i do drugih gradova u Hrvatskoj kao:

Kombi prevoz organizovanih grupa u Hrvatsku

Pored kombi prevoza do pomenutih gradova u Hrvatskoj, Kombi prevoz Flamingo može za organizovane grupe omogućiti i kombi prevoz do bilo kog drugog grada. U dosadašnjem radu, organizovali smo kombi prevoz u Hrvatsku za veliki broj organizovanih grupa, a vozili smo putnike na konferencije, na odmor, na koncerte i ostala dešavanja.

Ukoliko želite da rezervišete kombi prevoz do Zadra, možete nas kontaktirati pomoću podataka na stranici Kontakt za prevoz do Hrvatske.