kombi prevoz flamingo

Kombi prevoz Flamingo Beograd

Flamingo kombi prevoz je mlada firma koja za cilj ima da zadovolji sve svoje klijente i proširi reon poslovanja. Zelimo da stvaramo tim zadovoljnih klijenata koji će se uvekvraćati našim uslugama. Po principu "od vrata do vrata", Vi naručite prevoz na željenu destinaciju. Sigurnost, pouzdanost i ljubaznost je ono što cete zasigurno kod nas dobiti. Udoban ambijent naših vozila i ljubaznost naših vozača će Vaš put učiniti još lepšim nego što on zapravo jeste.

Od adrese na adresu. Vršimo prevoz organizovanih grupa do željene destinacije (7 mesta). Najam vozila sa vozačem (dogovor). Vršimo prevoz organizovanih manjih grupa do 7 mesta na planine (Zlatibor, Tara, Kopaonik i Jahorina), kao i slanje sitnih pošiljki, pozovite nas za više informacija i dogovora oko cene. Poštovani putnici, vaš kombi prevoz Flamingo od 15.01.2021. počinje sa prevozom putnika i manjih pošiljki do Beča, Austrije.

Sve više ljudi želi da uštedi vreme,a i novac, s’toga je kombi prevoz pravo rešenje za putovanja. Zbog velikog interesovanja naših vernih korisnika, ali isto tako i novih budućih klijenata uveli smo utorkom, petkom i nedeljom linije sa polaskom u 5:30h i povratkom istog dana, na relacijama: Beograd - Zagreb, Beograd - Ljubljana, Beograd - Maribor, Beograd - Celje, Beograd - Koper. Mi štedimo vaše vreme, tako što dolazimo po vas na adresu, odakle počinje vaše putovanje i vozimo vas na adresu tj grad za koji se opredelite. Najpovoljnije cene su još jedan od razloga da odaberete baš nas.