na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Rent a car

Preko svog partnera, agencije CITIZEN RENT A CAR, može ponuditi uslugu najma vozila sa i bez vozača na dan i više. Dovoljno je da kliknete na bilo koji od linkova u ovom tekstu i odmah ćete biti na sajtu CITIZEN RENT A CAR-a, na kome možete pogledati koja vozila i pod kojim uslovima se mogu iznajmiti.

Citizen rent a car

CITIZEN RENT A CAR u svom voznom parku ima mala gradska, vozila srednje klase, kao i luksuzna vozila, a rezervacija rent a car vozila je jednostavna i brza. U slučaju da vam treba vozilo za obilazak Beograda ili raznih mesta u Srbiji, možete kod nas pronaći vozilo koje vam treba.

Nakon online rezervacije (koju možete obaviti i telefonom pozivom na broj sa kontakt stranice), neko od našeg ljubaznog osoblja će vas pozvati i sa vama dogovoriti sve detalje.

U sklopu Rent a car usluga, CITIZEN ima i dodatnu uslugu o kojoj možete saznati više na stranici najam vozila sa vozačem.

Rent-a-car vozilo iz voznog parka CITIZEN Rent-a-car Beograd možete preuzeti na jednoj lokaciji - Zrenjaninski put BB, Beograd, a po dogovoru ostaviti na više lokacija u Beogradu, na osnovu prethodnog dogovora o preuzimanju vozila. Usluga ostavljanja, tj. preuzimanja vozila na drugoj lokaciji se dodatno plaća.

Dodatna oprema koju možete iznajmiti prilikom najma vozila sigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe, a u slučaju da imate posebne zahteve, ljubazno osdoblje CITIZEN Rent-a-car-a će učiniti sve da vam izađe u susret.