na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kombi prevoz ski centri

Kombi prevoz Beograd - Kopaonik

Kopaonik poznat i kao "Srebrna planina" je najveći planinski masiv u Srbiji. Nacinalni park Kopaonik je pravi rezervat prirode. Veoma je pogodna za pripreme svih vrsta sportova i često biva najposećenija od strane sportista. Kopaonik je poznat i po najboljim i najuređenijim ski stazama u Srbiji. Staze opslužuje sistem žičara. Kopaonik nudi svojim turistima bezbroj dnevnih aktivnosti kao i noćni provod koji samo Kopaonik može da pruži. Putujte sigurno i bezbedno do vaše omiljene planine, našim kombi prevozom Flamingo!

 

Kombi prevoz Beograd - Zlatibor

Zlatibor je valovita visoravan prosečne nadmorske visine od 1000 m. Poznata je kao planina sa veoma bujnom vegetacijom. Zbog toga je dobila epitet "vazdušne banje" i veoma često je posećuju turisti sa problemima pluća. Zbog onoga što nudi Zlatibor je posećen kako zimi tako i leti. Nadaleko poznata "komplet lepinja" Čigota, Tornik i kupališta su svakako razlozi zbog kojih Zlatibor treba posetiti. Kombi prevoz Flamingo vrši vožnju pojedinaca i manjih grupa do 7 mesta.

Kombi prevoz Kopaonik, Tara, Zlatibor, Jahorina

Kombi prevoz Beograd - Tara

Tara kao nacionalni park od 1981. godine je idealno turističko mesto za odmor i rekreaciju i zimi i leti. Zbog svojih sedam razvijenih područja, Tara je pravi izazov za svoje posetioce. Ako odaberete Taru kao svoju destinaciju za odmor, znajte da ćete uživati u najlepšim vidikovcima, prelepim jezerima i očuvanoj prirodi. Tara je poznata po mnogobrojnim aktivnostima koje nudi svojim posetiocima. Pančićeva omorika je takođe važan detalj Tare, četinar zbog kojeg su dolazili mnogobrojni turisti. Idealna planina za prave ljubitelje prirode. Polasci iz Beograda svakog radnog dana i vikendom. Vreme polaska je fleksibilno, moguć je svaki dogovor.

 

Kombi prevoz Beograd - Jahorina

Planinu Jahorinu posebnom čini izuzetno povoljna klima. Poznata je po količini padavina i u snegu se može uživati čak 175 dana godišnje. Jahorina se ističe posebnim planinskim ambijentom i kvalitetom skijaskih staza. Boravak na ovoj planini je zanimljiv u bilo koje doba godine, zbog sadržaja koji nudi. Svakako je najposećenija u zimskom periodu. Zimske olimpijske igre i razna međunarodna takmičenja privlače kako takmičare tako i turiste.