na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kombi prevoz Zagreb

Kombi prevoz putnika Beograd-Zagreb

Kombi prevoz Beograd-Zagreb je relacija koju organizujemo u toku cele godine. Sve veći broj punika traži naš kombi prevoz do Zagreba, a mi se trudimo da svima omogućimo brzo, bezbedno i udobno putovanje. Prevoz putnika iz Beograda do Zagreba je vanlinijski, a vrši se kao i za ostale gradove na relaciji Srbija-Hrvatska, od vrata do vrata.

To znači da ne morate razmišljati o presedanju, planirati dodatne načine prevoza sa nekog mesta do adrese, već samo rezervišite svoje mesto za kombi prevoz Breograd-Zagreb i očekujte naš dolazak ispred vaše kuće ili zgrade. Nakon ubacivanja prtljaga i započinjanja putovanja, više nema brige. Dovešćemo vas na tačnu adresu u gradu u koji idete i pomoći oko istovara prtljaga.

Kombi prevoz Beograd-Zagreb - Kombi prevoz Flamingo

Naša vozila za kombi prevoz su u odličnom stanju, a udobnost je na najvišem nivou. Vozači su iskusni i put do bilo kog grada u Hrvatskoj poznaju u potpunosti.

Kombi prevoz Srbija-Hrvatska

Kombi prevoz FLAMINGO organizuje kombi prevoz putnika na relaciji Srbija-Hrvatska i Hrvatska Srbija kao:

Pored kombi prevoza do pomenutih gradova u Hrvatskoj, Kombi prevoz Flamingo može za organizovane grupe omogućiti i kombi prevoz do bilo kog drugog grada. Do sada smo organizovali kombi prevoz u Hrvatsku za veliki broj organizovanih grupa, a vozili smo putnike na konferencije, na odmor, na koncerte i ostala dešavanja.

Ukoliko želite da rezervišete kombi prevoz do Hrvatske, možete nas kontaktirati pomoću podataka na stranici Kontakt za prevoz do Hrvatske.